Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt doktor úr
39 éves férfi vagyok magas vérnyomás betegséggel kezelnek 26 éves korom óta.
Sajnos genetikailag örököltem.
Rendszeren szedem a vérnyomáscsökkentő gyógyszereket.
(Lavestra hct 100/12,5 Tenaxum 1mg.
Nagyon oda figyelek rá.
Sportolók is, heti rendszerességgel 3-4 futás van.Ugy vettem észre, hogy mostanában megnőtt a vizeletem mennyisége.
Napközben szerintem 13-15 biztos megyek a mosdóba.
Nem is ez aggaszt mert nyilván folyadékot fogyasztok.
Hanem régebben is előfordult, hogy éjszaka esetenként háromszor, négyszer is kell pisilnem.
Inkább háromszor, de egyszer kétszer volt négy is.
Úgy veszem észre, hogy ezek nem kicsi mennyiségű vizeletek.
Inkább nagy mennyiségű.
Reggel szedem a Lavestra+Tenaxum 1m
Este Tenaxum 1 mg.
Sokszor látom , hogy 100/70 ilyen vérnyomásom van.
Szerintem sok a gyógyszer.
Tudom, hogy a Lavestra gyógyszerbe vízhajtó is van.
Olvastam a betegtájékoztatásban.
De szerintem ez nem normális.
Ma éjszaka hajnali 1ora, 3 órakor, fél 6 kor voltam a mosdóba.
Mi a véleménye?
Köszönöm a válaszát!


Tisztelt Uram!

Vizsgáltassa felül a gyógyszerelését a kezelőorvosával. Az éjszakai vizelésnek általában nem urológiai oka van, de ahhoz, hogy teljesen kizárhassuk urológiai vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!
30 éves férfi vagyok.
A pénisz méretem miatt bizonytalan vagyok, mivel szűz vagyok tapasztalatom sincs és ezért nem tudok mire alapozni, hogy a péniszem mérete, megfelelhet-e egy hölgynek.
A kérdésem az volna, hogy ha a péniszem 13,5 cm erekció közben, akkor hátrányban vagyok-e bármilyen formában "nők terén".
A társadalom szempontjából, ez kicsinek számít, de azért gondoltam, hogy szakemberhez fordulok, mert olyanról is hallottam hogy ezzel a mérettel mindent meg tudok adni 1 hölgynek és gyakorlatilag nem számít, hogy "csak" akkora és nem számít amit a társadalom elvár.
Így az igazságot keresve Önhöz fordulok.
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Uram!

Véleményem szerint a 13,5 cm-es penisméret teljesen átlagos, nincs miért szégyenkeznie.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor ur !olyan problemaval fordulok önhöz 22 éve vagyok ferjnel es a ferjemmel meg 1 ×sem volt orgazmusom ugyanis ő nagyon hamar elmegy 1-2perc es ennyi szeretném megkerdezni hogy tudok e valamit tenni ez erdekebe ő sajnos mindig is ilyen volt nagyon nagy feszko van közöttünk ez vegett sajnos én mar eljutottam odaig hogy inkabb nem csinalom.... mert ö engem hibasztat ez vegett ! kerem valaszoljon a kerdesemre elöre is köszönöm tisztelettel E
Tisztelt Hölgyem!

Létezik gyógyszer a korai magömlésre. Urológiai vizsgálatot javaslok a férjének.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Tisztelt Dr Úr/Nő!
A végbélnyílásom és a herék közt olyasmi csomó jött, mint az aranyér. Viszket, fáj. Lehet az?

Férfi vagyok
Tisztelt SZ!

Aranyér csak a végbélnyílásban lehet. Urológiai vizsgálatot javaslok Önnek.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!

Kérem szíves véleményezését, hogy a Karácsonykor ajándékba kapott UROTRIN kapszulát használhatom-e. Jelenleg napi egy adag Duamild gyógyszert szedek a prosztata problémámra, de nem tudom eldönteni, hogy szedhetem-e mellette az Urotrin kapszulát.
Azzal sem vagyok tisztában, hogy ez mit is segít, mivel sok ezzel kapcsolatos véleményt és információt is átolvastam. Nem tudom, hogy a gyógyszer mellett szedhetném-e vagy nem. Az orvosomat is megkérdeztem óvatosan, de kitérő választ adott a kérdésemre.

Kérem szíves véleményét kérdésem vonatkozásában.

Köszönettel.

P.L.
Tisztelt Uram!

Amennyiben a Duamild megfelelő hatású, akkor nem javaslom még az Urotrin szedését is.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Jó napot!
Mit lehet tenni, öregkori gyakori vizeletproblémàval (89 éves hölgyről van szó).

Üdvözlettel:
Veres Zsófia
Tisztelt Hölgyem!

Vizelet-visszatartási panaszra nedvszívó betét vagy pelenka használatát szoktuk javasolni, de urológiai vizsgálat is szükséges lenne.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Szepnapot
Kedves dr ur
Szeretnek onnek olyan dologrol beszelni amirol eddig nemertem
Szeretkezesi zavaraim vannak szeretnem novelni az idot hogy ne a parom elott elvezzek van erre gyogyszer vagy mod
Es mi az oka olykor parpercig birom de neha 2 perc
Erre kernem dr ur valaszat
Koszonettel Orban Jozsef
Tisztelt Uram!

A korai magömlésnek általában pszichés oka van és lehet gyógyszeresen is kezelni. Urológiai vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!
Crohn beteg vagyok Corticosteroid és jelenleg anabolikus steroiddal is kezelnek. Azt szeretném megkérdezni hogy a párom teherbe esne akkor a magzatra kihatással lehet?
Tisztelt Uram!

Ez nem urológiai kérdés. Kérem forduljon ezzel a kérdéssel kezelőorvosához.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Üdvözlöm!
Olyan kérdésem lenne, hogy nálam St. Aureus és ureaplazma sp.-t mutattak ki én kaptam rá gyógyszereket. Azt tanácsolták, hogy a párom is kezeltesse magát. Ő felkereste orvosát és nem adtak semmi gyógyszert rá, ez lehetséges? A ping-pong eset nem fog bekövetkezni?
Tisztelt Hölgyem!

De, bekövetkezhet.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
A késztetéses inkontinenciára is jó a kollagén injekció?
Tisztelt Uram!

Nem Hialuronsavra gondol? A Hialuronsav hólyagba való befecskendezése jó lehet. Urológiai vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Húgyúti fertőzés
Inkontinencia
Intimtorna
Férfi
Prosztata
Merevedési zavar
Here problémák
Herefájdalom
Korai magömlés
Férfimeddőség
Fitymaszűkület
Közös Problémák
Vesekő
Rákos megbetegedések
Nemi betegségek
Vesemedence gyulladás
Vizelési problémák

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Prima Medica

Prima Medica Egészséghálózat