Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Dokrot Ur!

34 eves ferfi vagyok. Tulsulyos, es tudomasom szerint nem vagyok cukorbeteg. 2 napja a peniszem erzekeny es a fityma vege, duzzadt,enyhen piros. Hatrahuzni lankadt allapotban sem tudom. Vagyis ma sikerult 1 alkalommal. Eddid nem volt gond a hatrahuzassal, igaz nagyon enyhen szuk volt, de nagyon minimalisan, viszont teljesen hatra tudtam huzni, es szex kozben is rendesen mukodott. A neten latott fotok alapjan Candia gomba miatt alakulhatott ki. Meg soha nem volt ilyen. Volt hogy szarazabb volt a bor a herekorul, de gyulladas,fertozes stb meg soha. Eleg nagy feluleten barna a bor peniszem korul es a belsocombok is, de ez mar sok eve ilyen. Eddig a peniszem ill filymam Betadine oldattal kenegettem, illetve ma elkezdtem a Canesten kremet hasznalni. Doktor Ur mit ajanl? Hasznalhat a Caneste krem? Illetve a fityma hatrahuzasi problema megszunik ha a gombas fertozes megszunik? Elore is koszonom mehtisztelo valaszat.

Udvozlettel: Anonim
Tisztelt Uram!

Azt, hogy mi okozza a panaszt, csak kivizsgálás után tudom Önnek megmondani. Szükség lehet tenyésztés levételére is, a gyógyszeres terápiát is csak a vizsgálatok megléte után tudom felírni.

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK