Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő/Doktor úr.Nemrégiben prosztata vizsgálat kapcsán,mikrobiológián történt vizeletvizsgálat során,pozitív chlamydia eredményt kaptam.A vizelettel minden egyéb rendben volt.Kórelőzményemben évekkel ezelőtti vesekőeltávolítás(többféle módon),valamint azóta,kb három éve prosztatagyulladás szerepel.Monogám kapcsolatban élek,nagyon hosszú ideje.Ez a kórokozó,meddig képes lappangani?Kizárólag a partneremtől kaphattam el?
Őszinte válaszukat előre is köszönöm!
Tisztelt Uram,

A Chlamydia fertőzés valószínüleg fennállhat sokáig, akár tünetmentesen is.
A nemi betegségek egy részét el lehet kani akár nyílvános WC-n vagy fürdőkben is.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok