Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Főorvos Úr! Hólyagműteten túl vagyok,2021. Decemberben SOTE- n. Cisztikus ciszta és gyulladt szövetek. 1,5 éve égő csípő érzés a húgycsőben, műtét sem oldotta meg. 10 fajta gyulladás csökkentő szedése sem járt sikerrel. Prosztata megnagyobbodásra szedek gyógyszert, zsugorodott kicsit, de az égő vizelés nem múlik. Sűrü inger van, folyamatos nyomó érzés a hólyagra. Mára teljes gyengeség van rajtam, erőtlen vagyok. 6 urulógusnál jártam. Az okot nem találják, már lassan dolgozni nem tudok. 53 éves vagyok. Segitségét kérném!!!!
Tisztelt Uram,

a kérdése alapján az ön esete nem "egyszerű" mint azt a többszörös urológiai kezelésekből is látni.
Javaslom, hogy egy részletes megbeszélésre keressen fel rendelőnkben és remélhetőleg találunk az ön számára megfelelő megoldást.

Eddigi vizsgálati eredményeket, kórházi dokumentumait hozza el magával kérem.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK