Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr. Cystoscopia vizsgálatot csináltak, michrohaematúria miatt. A leleten az áll, hogy a jobb szájadék előtt a lig.interuretericumon 2mm nagyságú, a nyálkahártya szintjéből kiemelkedő fehéres, egyenetlen felszínű elváltozás látható.Egyébb körül írt elváltozás nem látható. 3 hónap múlva kontrol cystoscopiát javasoltak. A kérdésem az lenne, hogy várjak e ezzel 3 hónapot, vagy mielőbb keressek fel egy magánrendelést?Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Aggódó,

véleményem szerint nyugodtan várhat 3 hónapot, és az eredménytől függően dönthet a továbbiaktól.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok