Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr! A Jobb oldali mellékherémen egy cseresznye nagyságú cisztát fedeztem fel! Orvosi vizsgálat után azt mondták, hogy nem tud felszívódni! A felszívódás teljesen kizárt? illetve amennyiben műtétre kerülne a sor mennyire befolyásolja a spermám minőségét! Válaszát előre is köszönöm!
A cystás elváltozás önmagától nem szűnik meg. Amennyiben zavaró a jelenléte műtéti megoldást javasolok. A spermium minőségét nagy valószínűséggel nem befolyásolja.
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK