Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Dr úr!
Kérdésem a következő. KB 1 hónapja hirtelen mozdulatot(hálás) következtében deréktáji, jobb oldalon különösen nagy fájdalmam jelentkezett. Erre a fájdalomra neodolpaszt infúziót kaptam Elmúlt, majd úgy éreztem prosztata gyulladás om van, sűrűn vizeltem, alig bírtam ülni. Erre kúpot használtam kB 1 hétig, erre elmúlt. Majd azt vettem észre ha ülök a jobb oldali herém alatt szúró fájdalom Van Tapintásra olyan mint egy gombostűfej kis gubacs, olyan mint ha az térben vagy húgyvezetékben lenne, Rovatinex tabletta szedés után sűrű vizelési ígérem elmúlt, de vizelés után égő érés van a húgycsövemben, a gumó nem mozdul. Rtg. CT. Hasi uh készült de semmi érdemleges, bal versében 7mm és kő. Kérdésem az lenne hogy lehet ez vesekő ami a húgyvezetékben van?És a jobb herémben van egy ciszta kB 13 éve, de mérete nem változott. Herék mérete egyforma. Előre is köszönöm válaszát.
Tisztelt Uram!

Javasolnék egy személyes megbeszélést és akkor tudnék pontosan válaszolni a feltett kérdéseire.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK

Kedves Páciensünk!

Örömmel osztjuk meg, hogy az Urológiai Központ Kolosy téri rendelőjében július és augusztus hónapban felújítási munkálatokat végzünk a magas színvonalú páciensellátás érdekében. Ezalatt az időszak alatt Kolosy téri rendelőnkben dolgozó orvosaink az Urológiai Központ Széna téri és Bosnyák téri rendelőiben várják a Pácienseket!

Ostrom utcai rendelő orvosai | 1015 Budapest, Ostrom utca 16. földszint 6-osrendelő:

Bosnyák téri rendelő orvosai | 1147 Budapest, Csömöri út 18. :

Amennyiben további információra van szüksége kérjük írjon az info@urologiaikozpont.hu e-mail címre vagy hívja a +36 30 512 1375-ös telefonszámot!

Megértését ezúton is köszönjük szépen!

Urológiai Központ csapata