Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor úr! 19 éves fiú vagyok és az a panaszom körülbelül idén nyár közepe óta, hogy kábé minden második maszturbálás után a péniszem makk alatti része megduzzad, mintha túl sok vér menne bele, a makkom és a makkom alatti bőr pedig piros lesz és fáj. Mikor visszahúzom a fitymámat akkor még nagyobb lesz a duzzanat, általában mindig a jobb oldalára duzzad ki a legjobban, nem is tudom rendesen felhúzni a fitymámat, annyira fel szokott dagadni. Általában ez a duzzanat 1-2 napon belül elmúlik. Elmentem ezzel a panasszal urológiára, de mivel éppen akkor nem volt felduzzadva, csak elmagyarázni tudtam az orvosnak, hogy mi a problémám. Azt a választ kaptam, hogy ez nem is nagy gond hogyha magától elmúlik.
Nagyon zavar és nyugtalanít ez a probléma, mit tudnék tenni? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Uram,

akkor kellene a az urológiai vizsgálatot elvégezni, amikor az elváltozás látható.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok