Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Már egy hónapja éget, csíp a vizelet. Vizelettenyésztés Pseudomonas aeruginosa baktériumot talált, csíraszám >10'5 Csak Maropenem antibiotikumra érzékeny, amit nem adnak, mert ez az utolsó bástya és lázam nincs szerencsére. Viszont már egy hónapja nem javul semmit a helyzet, sok víz mellett is nagyon csíp, éget. Mit lehet tenni? Köszönöm, ha válaszol!
Tisztelt Uram,

legelőször is tudnom kellene, hogy milyen vizsgálatai voltak.
Az ok tisztázása érdekében kérem keressen fel rendelésemen!

Tisztelettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK