Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdv Doktor úr!
Az ejakulációt a PC izom megfeszítésével visszatartom (közben orgazmust megélve), a kérdésem a következő : Ez mennyire egészségtelen/rendellenes? Illetve mennyire összekapcsolható a retrográd ejakulációval? Ugye ezzel nem teszek rosszat magamnak ? (ha nem ejakulálok sokkal több energiám marad)
További minden jót kívánok.
Tisztelt Uram,

rövid válaszom: hogy a visszatartása nem egészségtelen.

Üdvözlettel:
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok