Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!

Aktus közben, különösen felfokozott izgalmi állapotban néha előfordul (leginkább amikor a "csúcspont" előtt kifejezetten visszatartom az ejakulációt, de néha közelgő ejakulációs érzés nélkül is), hogy nem ejakulálok, de a péniszemen önkéntelenül végigfut az ejakulációkor megszokott "lövellő" befeszülés, 1-2alkalommal. Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor megnyílhat-e az ondóvezeték, kerülhet-e spermium az előválladékba? Egy más szakterületű orvos ismerős szerint az ejakuláció egy határozott dolog, vagy van, vagy nincs, nem kell félnem, viszont nagyon szeretném egy szakorvos véleményét hallani.
Válaszát előre is hálásan köszönöm
Tisztelt Uram,

ha orgazmust tapasztal, nem zárható ki, hogy olyan váladék jut a húgycsőbe mely tartalmazhat hímivarsejtet.


Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK