Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
Édesapám 88 éves . Véres vizelet miatt (állandó katétere van) került az urológiára. Katéter átmosás volt aznap még és utána PSA labor. Az akkor mért PSA: 84,12 , előtte 11,5 volt több alkalommal is. LEhetséges -e hogy a katétercsere miatt magasabb az érték?
köszönettel: Anna
Tisztelt Hölgyem!

A folytonos katéter viselés, illetve gyulladás esetén a PSA érték lehet magasabb, de a probléma tisztázásához konzultációra és ismételt labor vizsgálatra van szükség.

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK