Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözletem.Szente Varga Béla vagyok Tiszakécskéről. 2. Hete enyhén faj a jobb oldali herém.ezelőtt ritkan kellet vizelnem napi 2-3alkalom most napi max 3 orankent kell,vagyis ha vizelek enyhül a fájdalom.gyermekként injekcios kezelest kaptam (hormonkezelest)mivel az egyik herém fel volt hutodva es nem akart leszallni.mitől fajhat a herem?ha meleg vizben vagyok ugyancsak enyhül a fajdalom.duzzadva nincsen.
Tisztelt Uram,

a here fájdalmát több dolog is okozhatja . Így látatlanban megmondani sajnos nem lehet. Mindenképpen szakorvosi vizsgálatot javaslok, amit kiegészítő vizsgálatok ( ultrahang, labor stb... ) is segíthetnek.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok