Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
1-2 hónapja felfáztam, azt Monural porral és Valurinallal kezeltem+sok ivás. Viszont azóta naponta 1-2 alkalommal szúródik többnyire a bal, de néha a jobb vesém is. Néha tompán fáj, máskor erősebben, de rövid ideig. Ez ellen mit lehet tenni? Van, hogy napokig nem érzem, aztán hirtelen megint. (23 éves nő)
Köszönöm a válaszát!
Tisztelt Hölgyem,

javaslom, hogy a kellő vizsgálatok elvégzése céljából keressen fel rendelésemen. A megfelelő és esetlegesen szükséges kezelést csak a személyes megbeszélés esetén tudom megadni.


Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK