Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Szép estét, az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan nemi betegség, hogy van egy olyan dolog amit a ferfiak (néhány férfi) hordoznak és ez irritálja a nőt, felfázást okoz, hólyaghurotot, és elméletileg valamilyen homeopatiás gyógyszert kell rá szedni és az talán enyhíti a panaszokat, ezen kivul szex után egyből pisilés és az alapos tisztítás még enyhítheti.
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Uram,

a húgyúti fertőzéseknek van / létezik tünetmentes formája is.
Tanácsolom, hogy ennek tisztázására keresse fel rendelésemet.
Tanácsos lenne, ha partnere is felkeresne bennünket.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok