Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
Szexuális kapcsolatom volt egy nővel akinek fizetni kellett ezért! Óvszert használtam mégis az aktus után másfél nappal enyhe csípő égő érzés jelent meg a húgycső végén! Ezt két napja érzem! Ön szerint elkaptam valami betegséget? Mit tegyek várjak még hátha elmúlik vagy keressek fel egy urológust?
Köszönöm válaszát!
Tisztelt Uram!

Amennyiben panaszai nem múltak el, kérném jelentkezzen be konzultációra, a szükséges vizsgálatokat a részletes namnézis felvétele után tudjuk megbeszélni.

Prima Medica Egészségközpontok