Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
Tegnap volt 5 hete, hogy fitymafék műtétet,végeztek nálam elektromos szikével. Kb. 4 darab felszívódó varratot kaptam amik közül azóta kettő kivételével mindegyik kiesett. A beavatkozást végző Főorvosnő azt mondta, hogy a műtét másnapjától számított egy hétig kezeljem a sebet betadinnal, valamint neogranormon kenőccsel napi egyszer, és egy hétig kerüljem a szexuális életet. Én a biztonság kedvéért azóta kenegettem neogranormonnal, és kerültem a szexuális életet a két még fel nem szívódott varrat miatt, ami még mindig érzékeny ha hozzá piszkálok. Olyan kérdésem lenne hogy, megfelelően kezeltem-e a sebet a műtét óta és hogy szükséges-e bármilyen további kezelés ennyi idő után? Olvastam az interneten, hogy több helyen kamillás borogatást javasolnak, az én orvosom ezt egyáltalán nem említette, csak a betadint és a neogranormonos kezelést. Igényel még további kezelést a műtéti terület vagy ennyi idő után már szinte teljesen gyógyultnak tekinthető, és már csak a varratok felszívódását kell megvárnom? Mikorra várható az említett varratok felszívódása illetve, hogy mikor mehetek strandra? Mikor érdemes elkezdenem a nemi életet?
Mielőbbi segítőkész reagálását előre is köszönöm!
Tisztelettel,
Tisztelt Uram,

szabályszerűen jár el.
Ne áztassa lehetőleg, mert "felázik" a műtéti terület és késleltetve gyógyul.
A varratok távozását pontosan megmondfani nem tudom, de ez nem jelenti azt, hogy hetekig tart a távozásuk.


Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK

Kedves Páciensünk!

Örömmel osztjuk meg, hogy az Urológiai Központ Kolosy téri rendelőjében július és augusztus hónapban felújítási munkálatokat végzünk a magas színvonalú páciensellátás érdekében. Ezalatt az időszak alatt Kolosy téri rendelőnkben dolgozó orvosaink az Urológiai Központ Széna téri és Bosnyák téri rendelőiben várják a Pácienseket!

Ostrom utcai rendelő orvosai | 1015 Budapest, Ostrom utca 16. földszint 6-osrendelő:

Bosnyák téri rendelő orvosai | 1147 Budapest, Csömöri út 18. :

Amennyiben további információra van szüksége kérjük írjon az info@urologiaikozpont.hu e-mail címre vagy hívja a +36 30 512 1375-ös telefonszámot!

Megértését ezúton is köszönjük szépen!

Urológiai Központ csapata