Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr! Párommal babával próbálkozunk és kaptunk ajándékba egy gôzfürdôkbe szóló bérletet. Sajnos csak most olvastam valahol, hogy a gôzfürdô megöli a spermiumokat. Érdeklôdöm, hogy ez pontosan mit jelent? Mennyi idô alatt termelôdnek új spermiumok? Napok/hetek, vagy esetleg hónapok? A babát tetvezö férfiak egyâltalân ne menjenek gôzfürdôbe/szaunába? Milyen hôfok számít túl melegnek a spermiumok szempintjából?
Kedves Hölgyem,

kérdéseivel kérem andrológus kollégát keressen fel!

Üdvözlettel:
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK