Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
Kisfiam 10 èves, ès sajnos a nemiszerve nem igazán nőtt semmit mióta megszületett. Elkezdte őt ez zavarni nagyon. Figymaszűkület miatt jártunk urologiára pár èvvel ezelőtt de akkor mèg azt mondták nem problèma majd beindul a növekedès. De azóta sincs változás.
Mennyire normális ez? Van valami teendő?
Tisztelt Hölgyem,

gyermekével javaslom gyermekurológiai vizsgálat ill. konzultáció elvégzését.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok