Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Egiramlon 5/5 vérnyomáscsökkentőt szedek , 2x1-et, emellett, jóindulatú prosztata megnagyobbodásra Alfuzosin Pharmacenter 10 mg-ot, este lefekvéskor .
Ez a prosztata gyógyszer, úgy tudom befolyásolja a vérnyomást, csökkenti !?
Szedhető így együtt, illetre kell valamire vigyázni ?
Tisztelt Uram,

Az Alfuzosin mellékhatásként csökkentheti a vérnyomást, de ha eddig nem tapasztalt ilyet, akkor már nem valószínű, hogy fogja.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László

Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK