Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt doktor úr. Az urológus jóindulatú prosztatamegnagyobbodásra thamsulosin pharmacenter 0.4 mg gyógyszert írt fel. Azt mondta hogy mindig este vegyem be a napi 1 kapszulát. A betegtájékoztató még azt írja hogy reggel vagy a napi főétkezés után kell bevenni. Kérdésem mindegy hogy mikor? Vagy mikor fejti ki a gyógyszer jobban a hatását? Válaszát előre is köszönöm.
T. Uram,

a javasolt gyógyszert 24 óránként kell szedni. Azért tanácsoljuk az esti, lefekvés előtti bevételt, mert kisfokú vérnyomáseséssel járhat, ami szédülést idézhet elő.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK