Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
32 éves férfi vagyok. Most már 3 hónapja jobb oldali here fájdalommal küzdök. A fájdalom egyszer csak elkezdődött, nem szexeltem, nem emeltem, nem sportoltam, semmi. 3 urológusnál voltam és 4 ultrahang készült. Az elején kaptam antibiotikumot, gyulladáscsökkentő kúrát is, valamint proxelán kúput. Semmit nem használt.
Prosztata masszázs utáni vizelet rendben (nincs baktérium), vérvételek rendben, PSA rendben. Ultrahangon találtak 3 miliméteres kis csisztát a fájó jobb oldali herémen, de erre azt mondták, hogy attól nem fájhat. A fájdalom változó intenzitású, általában enyhe, néha erősebb, néha el is múlik, de persze előbb utbb visszajön és zavaró kimerítő. Amikor jobban fáj a megszokott gyógyszerek nem hatnak (voltaren nurofen). Talán az apranax valamicskét segít. Este amikor fekszem szinte sosem fáj. Ejakuláció közben és utána rögtön nincs problémám, de 10-12 óra elteltével rosszabbodnak a tüneteim. A legrosszabb napjaim ejakuláció után voltak, ami miatt inkább már nem is csinálom, heti 1x max. Ránézésre nekem úgy tűnik, hogy ez a fájó herém feljebb van mint az elmúlt 20 évben volt. Lehetséges hogy valami vérellátási baja van, csavarodás?
Az urológusok akinél voltam lemondtak rólam, egyik azt mondta menjek gerinc vizsgálatra, a másik akupunktúrára küldött. Én inkább mennék kontrasztos here MRI-re vagy rögtön műtére, csak múljon már el. Kérdezném Doktor urat, hogy hallott-e már ilyenről? Hova mehetnék? Azt hogy "majd magától elmúlik" már nem hiszem el.
Tisztelt Uram,

Panaszait valószínűleg krónikus prosztatagyulladás okozhatja.
Kérem megbeszélésre keressen fel rendelésemen.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK