Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt doktor úr!
27 éves vagyok, egy pár éve kis csomót érzékeltem a bal herémben. Voltam urológusnál aki azonnal laborvizsgálatra küldött, viszont az eredmény rendben volt így azt mondta egy nagyobb cisztáról van szó. Néha egy picit fáj a bal herém illetve a bal lábam de ez elviselhető. A gond igazából az, hogy egy pár hónapja észrevettem, hogy szintén a bal herém felső része megkeményedett, nem fáj és nem is lett nagyobb a here. Aggódnom kellene? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Uram,

panaszai miatt rendelőnkben vizsgálatot javaslok.

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK