Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

2018 marciusban jelentek meg a makkomon piros kiütések.Amik sorba kifakadtak és elmultak.
Akkoriban az exbarátnőmmel a szexuális együttlét során észrevettem,hogy a behatolásnál olyat éreztem mint ha tűvel szúrkodnák a makkomat.
úgy vettem észre,hogy mikor a spermium rákerül a makkomra akkor ujra megjelennek a piros kiütések.
Urologusnál voltam kétszer egymás után Framykoint írt ki azt mondta ettől majd elmúlik.
A piros foltok elmultak de merev állapotban ahogy a képen is látszik megmaradtak a bőr alatti csomok/kiütések.Főleg akkor látható ha megduzzad a makk vérrel/merev állapotban.
Urologus azt mondta ez inkább bőrprobléma lesz ,elmentem bőrorvoshoz.Ciprofloxacin sandoz antibiotikumot kaptam.
Mivel a immunrendszeremet legyengitette az antibiotikum ezért előjött a herpesz(nemi herpesz) ez novemberben volt.
Utána a herpeszt kezeltük krémmel és imunrendszer erősítő vitaminnal.A herpesz elmult azóta sem jött vissza.Azt mondta,hogy ezen a bőr alatti pirosodással nem tud segíteni,mivel nem seb és az egész makkomat érinti.
Visszamentem a urologushoz de ő csak gomba elleni krémeket javasol fungicidin vagy a canesten (egyik sem segitett.)
Vett tőlem törlet mindtát és vizelet mintát mind a kettő negatív. A makkom bőre alatt még mindig ott vannak a piros kiütések,pirosodás.
Merev állapotban ha vér kerül a makkomba akkor láthatók intenzíven, olyan piros kiütés a bőr alatt ami nagyon picit dudorodik. Amit még észre vettem a makkom bal oldala kicsit érzékenyebb tapintásra. De csak nagyon picit szexuális egyuttlet soran nem is zavar.Vizelettel nincs probléma.Semmi fájdalom.
Mi lehet ez? Diéta segítene vagy kérnék ötletet mi is lehet ez.27éves vagyok ha segít. Köszönöm szépen
Tisztelt Uram!

A leírtak alapján megtekintés nélkül pontos véleményt nem tudok adni.
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK