Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Kedves Doktor Úr / Doktor Nő !
Édesapám (70éves ) 2-3 hónapja véreset vizel , fájdalomra nem panaszkodik . Magànrendelőben az orvos húgyhólyagjában látott daganatot, ami 2,5 cm és a veséjén cisztát . Ezen kívül sérvet is megállapítottak . Azonnali beutalót kapott további vizsgálatra , ami ultrahang volt, ott kapott a vérzésre gyógyszert . Korábbi agyvérzése miatt vérhígítót szed , aminek befejezését javasolták ,amit nem értünk . További vizsgálatot nem rendeltek el , csak konzultációt Májusra . Tünetek nem változtak , nem tudjuk mihez kezdjük. Azt érzem nem elegendő ennyi vizsgálat.
Tisztelt Uram,

amennyiben felmerül a véres vizeletürítés hátterében a hólyagdaganat, úgy mindenképpen javaslom, hogy keressék fel a területi urológiai járóbetegrendelést hólyagtükrözés elvégzése céljából.


Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK