Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr
62 éves vagyok október végén volt egy vizelet elzáródásom egy csepp sem jött ekkor kaptam egy katétert ami 13 napig bennem volt .Az urulógus akut hólyaggyulladást diagnosztizált, Tanyz eras tablettát irt fel amit azóta szedek. Azóta nincs vizelési problémám a házas élet is akadálytalan.De, az ondóm nagyon kevés lett és ejakulációnàl .nem lövel ki.csak éppen kicsordul a himvessźőmböl.
Lehet ez a Tanyz mellékhatása a retagrált ejakuláció,vagy ez
az életkorommal járó változás?
Nyolc hete szedem a gyógyszert , ha abba hagyom lehet valami változás
Tisztelettel: Szilveszter
Tisztelt Uram,

amikről írt, azon panaszokat valóban okozhatja a Tanyz mellékhatásként.
Ezek általában a gyógyszer elhagyása után elmúlnak.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK