Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
Rendszeresen visszatérő hólyaghurutgyulladással küzdök már 2 éve.
39 éves nő vagyok.
Eleinte 1 évben maximum 2-szer jelentkezett ez a probléma, amit urulógussal konzultálva rendszeresen kezeltettem.
Elvégezték az ilyenkor szükséges vizsgálatokat, mint Ultrahang, vizelet vizsgálat, ha a tenyésztés eredménye pozitív volt, ezt követően antibiotikum kúra következett.
Két különböző magánklinika visszatérő páciense vagyok.
Elvagyok keseredve, mert az első évben 2-szer jelenkező gyulladás egyre csak sűrübben jelenkezik, ebben az évben már volt februárban, márciusban és most jelen pillanatban is vannak ezek a panaszaim.
Szeretném tudni, hogy önöknél milyen lehetőségek vannak ennek a problémának a minnél alaposabbi kivizsgálására túlmenően egy ultrahangon, vizeletvizsgálaton és antibiotikumos gyógykezelésen.
Sajnos ahol eddig jártam ezzel a problémával ott befejeződött a kezelés azzal, hogyha az antibiotikumos kúra után ismét lenne panasz menjek vissza.
Ahogy már írtam egyre sűrűbben jelenkeznek ezek a panaszok!
Szeretném tudni mi okozza nálam ezt a visszatérő hólyaghurutgyulladást és megtalálni a probléma gyökerét és orvosolni végleg nem pedig csak felszínesen kezelgetni.
Önöknél van erre lehetőségem, tudnak ebben segíteni?

Bízok a mihamarabbi visszajelzésükben.

Tisztelettel,

Répas Rita
Tisztelt Hölgyem!

Alapos, feltáró beszélgetést tanácsolok elsősorban.

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK

Kedves Páciensünk!

Örömmel osztjuk meg, hogy az Urológiai Központ Kolosy téri rendelőjében július és augusztus hónapban felújítási munkálatokat végzünk a magas színvonalú páciensellátás érdekében. Ezalatt az időszak alatt Kolosy téri rendelőnkben dolgozó orvosaink az Urológiai Központ Széna téri és Bosnyák téri rendelőiben várják a Pácienseket!

Ostrom utcai rendelő orvosai | 1015 Budapest, Ostrom utca 16. földszint 6-osrendelő:

Bosnyák téri rendelő orvosai | 1147 Budapest, Csömöri út 18. :

Amennyiben további információra van szüksége kérjük írjon az info@urologiaikozpont.hu e-mail címre vagy hívja a +36 30 512 1375-ös telefonszámot!

Megértését ezúton is köszönjük szépen!

Urológiai Központ csapata