Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözlöm!
Olyan kérdésem lenne, hogy páromnak az ondója eléggé kellemetlen erős szagú.Ha együtt vagyunk, nekem is olyan szagom van míg ki nem ürűl teljesen.Ő azt mondja hogy neki mindig is ilyen volt.Hallottam olyanról h lehet hormon túltengés.Bár nála volt ilyen,mert fiatal korában mellműtéte volt mert nőies melle volt,amit leműtöttek.
Vagy lehetséges, hogy valami fertőzés?
Babatervezésbe vagyunk, ami nem akar sikerülni.Nálam minden rendben,lehetséges hogy emiatt nem akar sikerülni?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Hölgyem,

igen, lehetséges. Javaslom andrológus kollégához fordulást.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy a növekvő légúti megbetegedések száma miatt rendelőinkben újra kötelező a maszk használata mind az ott dolgozók, mind pedig a hozzánk érkező betegek és kísérőik számára. Kérjük szíves megértésüket és az előírás betartását!