Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt doktor Úr!olyan kerdésem lenne hogy kb 2 hete elkezdtem érezni hogy a hugycsövemböl valami folyik elmentem urulógushoz gyors vizsgálat után nem deritett ki semmit.irt fel antibiotikumot azt már az 5.napja hogy szedem és mintha rosszabb lenne.4 hónapja szültem arabin pesszárium volt fent a 26.héttől.Létezik hogy az izmokkal van probléma?Inkontinenciám lenne?Egyre jobban erzem hogy f9lyik valami.Vagy elkaptam valamit es a gyógyszertől igy tisztul.?Már kétségbe. Vagyok esve.Várom gyors válaszátSzép napot!
Tisztelt Hölgyem,

ennyi információ alapján nem tudok érdemben önnek válaszolni.
Vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK