Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!

Előfordulhat-e, hogy valamilyen irritáló anyag (jelen esetben mosószer és öblítő) a húgycső gyulladását okozza?

Régebb óta fennálló hüvelygyulladásom volt, amit sikeresen kikezeltek (több orvos is alátámasztotta, STD vizsgálaton is jártam azóta), viszont a húgycsövem és a körülötte lévő bőr égett továbbra is. Urológusnál is jártam, aki megvizsgált (UH, általános vizelet, vizelettenyésztés) és minden rendben volt.

Azóta mosószert és öblítőt váltottam, és a bőrömről le is ment a gyulladás, viszont vizelés közben és utána is jó ideig égő, csípő érzést érzek. Lehetséges, hogy több idő kell, hogy az irritáció onnan is eltűnjön?

Jelenleg csalánlevél teát iszok, hátha enyhíti a tüneteimet.

Előre is köszönöm válaszát!
Tisztelt Hölgyem,

a részletes vizsgálatai szervi és gyulladásos elváltozást nem igazoltak.
Lehetséges, hogy valamilyen anyagra túlérzékeny?!

Azt még javasolnám, hogy keressen fel rendelésemen, mert lehetséges, hogy valamilyen eddigi meg nem állapított eltérés lehet a panaszok hátterében.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK