Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözlöm Doktor úr! Egy olyan kérdéssel fordulnék önhöz, hogy a párom ma vett részt egy urológiai vizsgálaton, ahol húgycsőszűkületet állapítottak meg, de 1 héten belül vissza kell mennie vizeletmintával. Az lenne a kérdésem, hogy ebből mit tudnának még kimutatni, mi lehet a céljuk vele? Lehet komolyabb baja is? Nincsenek fájdalmai, csak nehezebben jön a vizelet. Mennyire veszélyes a húgycsőszűkület? Elnézést, hogy zavarom, csak aggódom. Köszönöm a válaszát előre is!
Tisztelt Asszonyom,

tekintettel arra, hogy műtét előtt áll az esetleges gyulladás kizárására kérik a vizeletvizsgálatot.
A húgycsőszűkület jól kezelhető endoszkóposan. Maga a szűkület sajnos hajlamos a kiújulásra. Gondozásra szorul.


Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK