Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Másfél eve küzdök minden honapban hüvelygyulladassal, vegyes fluorral, mar a vilag osszes gyogyszeret elszedtem. Jelenleg ujfent "kikezeltek" belőle. A probléma az hogy több mint fél éve vannak húgyuti panaszaim is. Úgyértem teljesen lenn fáj, a szemeremdombom tetejen, mint mikor pisilni kell. Olyan fájdalom mint mikor már órák óta tartogatja az ember. Húz, feszít, nagyon fáj, aludni se tudok, csak fajdalom csillapitoval. Éjszakám es nappalom is pokol. A gyógyszerek csak ideig oraig hatnak. Nolicin, Monural, pyassan megvolt már. Sőt, egyszer a Klion is elmulasztotta mar amit a huvelygyulladas miatt kaptam. Az urológiai vizelettenyesztes viszont semmit nem mutatott ki. Nogyogyaszatilag rendben találtak, a huvelygyulladasok kivételével. Igy viszont semmit nem kezdenek velem. A mostani nogyogyaszom mar majdnem szószerint ram mondta, hogy idegi eredetű, pszichologus kellene inkabb. Nem tudom mit tegyek, lehet tényleg lelki baj? Dehat akkor miert hat a gyogyszer es miert azt erzem hogy faj a holyagom. Vagy menjek el maganorvoshoz, tudnak esetleg mas vizsgálatot is vegezni? Egy ujabb negativ vizelet tenyesztesert nem akarok 30 ezret kiadni. 😞 A vizeles egyebkent egyáltalán nem faj es nem is csíp.
Köszönöm a segítségét!
Tisztelt Hölgyem!

A probléma összetettsége miatt urológiai kivizsgálás javasolt, kezelést csak annak függvényében tudok Önnek javasolni.
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok