Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
38 éves férfi vagyok. Az elmúlt szűk fél évben kb 4 alkalommal volt húgycsőből genny-szerű folyásom, ebből első három alkalommal hasmenés mellet jelentkezett nagyobb mennyiségben, negyedszerre kisebb szivárgás csak úgy. Kivörösödött makk, fityma miatt balanoposthitissel diagnosztizáltak bőrgyógyászaton úgy 1 éve (std vizsgálaton 6-7 féle gombára, fertőzésre negatív voltam). Volt olyan urologús aki gyulladt aranyér miatt proktológiát javasolt, de ott is mindent rendben találtak, minimális aranyerem van, de elmondásuk szerint nem az okozta. Circumcisio műtéten átestem, illetve azóta (2 napja) korrekciós műtétem is volt mivel elég trehány munkát végeztek elsőre. Vérkép, vizelet, minden negatív eddig. Mitől lehet ez a gennny-szerű szivárgás? (színe nem sárgás, inkább áttetsző de sűrű anyag, a hasmenéssel párosuló nagyobb mennyiségnél kissé fehérebb, inkább ondó-szerű volt, utána erős, égő érzést hagyva a húgycsőben). Válaszát köszönöm előre is!
Tisztelt Uram,

panaszait húgycsőgyulladás okozhatja.
Szakorvosi vizitet javaslok.

Rendelőnkben szívesen fogadjuk önt.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok