Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Dortor úr!

A párom pénisze 3 héttel ezelőtt elkezdett nagyon szagos lenni. Hiába mosta akármilyen alaposan, megmaradt ez az erős, kellemetlen szag. Mostanra már sokkal kellemetlenebb a szag is és fehér "túrós" darabkák vannak a fitymája alatt. Nem viszket neki, nem fáj, nem gyulladt a terület, csak nagyon szagos és kb 1 óra alatt "betúrósodik". Nincsen a pésziéből folyás sem, csak a megszűntethetetlen, egyre kellemetlenebb szag és most már a fehér "túró". Én úgy tudom, hogy a gombás fertőzéseknek nincs szaga, viszont annál inkább viszketnek és fájnak. Neki ezek közül egyik sincs, a vizelete sem csíp. Nem tudjuk, hogy mi lehet, és csak sokára kaptunk időpontot az urológiára, és szeretnénk addig legalább valamennyire tisztában lenni a lehetőségekkel, hogy vajon mi lehet ez.

Köszönöm a választ előre is!
Tisztelt Hölgyem,

nem zárnám ki párjánál a gombás fertőzés lehetőségét, de a leírtak alapján lehet akár bakteriális és parazitás fertőzés is.
Első vonalban bőr-és nemibeteg gondozóban javasolnék egy alaposabb kivizsgálást.

Üdvözlettel:


DR. Kállai László

Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK