Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt dr. Úr! Hosszú ideje korai magömléssel küzdök. A közösülés 1-2percnél tovább nem tudom kontrollálni. A feleségem szerint ez nem probléma, de engem nagyon megvisel! Próbálkoztam már elszorításos technikával, különböző krémekkel de egyik megoldás sem volt sikerre vezető. Mit tudnék tenni, hogy leküzdjem ezt a problémát? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Uram!

Kérdésére a problémával kapcsolatban konzultáció után tudok Önnek választ adni, miután megtörtént a kivizsgálás.

Prima Medica Egészségközpontok