Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor úr/nő,

Egy hónapja volt teljes körülmetélésem. Mondhatni teljesen begyógyult már, viszont két ilyen kis "pukli" is van még a péniszemen. A műtétet végző orvosom két hete azt mondta, hogy ez még 2-3 hétig is ott lehet. "Gyulladásos göb", ez van írva az ambuláns lapomra. Viszont egyelőre nem akarnak elmúlni, nem fáj, nagyobbak nem lettek, de kisebbek sem. Tudok ezzel kezdeni valamit? Kamillás borogatás, körömvirág kenőcs esetleg használhat?

Előre is köszönöm válaszát.
Tisztelt Uram,

látatlanul, vizsgálat nélkül erről nem tudok érdemben véleményt mondani.
Orvosi vizsgálatot javasolnék!

Tisztelettel:

Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK