Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdözlöm!
Fèrjemnèl(42 èves) visszatèrő merevedèsi problèmák vannak. Izgalmi állapotba kerül,de pár perc után sajnos megszűnik a merevedèse.
Járt már urológusnál(fizikális vizsgálat,vèrkèp stb) szervi problèmát nem találtak nála,így írtak fel neki gyógyszert. Egy időben szedte is,aztán abba hagyta,a problèmák egy időre megszüntek. Az utóbbi pár hètben újból ezzel küzd. Támogatom őt mindenben, próbálok Neki segíteni,de tanácstalan vagyok .
Lelkileg nagyon megviseli Őt ez a helyzet,ès engem is.
Mit tudnánk mèg tenni?
Válaszát előre is köszönöm
Tisztelt Hölgyem,

kérem keressenek fel rendelésemen és részletesen megbeszéljük a lehetőségeket!


Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan

Prima Medica Egészségközpontok