Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
Nem tudom eldönteni, hogy pszichés eredetű a problémám, vagy szervi oka is lehet.
42 éves férfi vagyok. Kilenc év egyedüllét után ismét párkapcsolatban élek, és az első együttlét alkalmával felsültem az ágyban. Kedvesem bármit tehetett, az erekcióm teljesen elmaradt. Aktus előtt, nap közben, ha csókolóztunk, rendszerint erektálni kezdtem, de élesben elmaradt. Nagyon szégyellem és félek hogy megismétlődhet, netán beindul egy ördögi kör. Az előző kapcsolatom során alkalmanként előfordult hasonló, de alapjában véve működött a dolog. Önkielégítés során is néha csak "félkemény" állapotig jutok, máskor meg, mint a kőszikla. Nem tudom eldönteni, hogy köze lehet-e ennek egy fiatalkori esethez, amikor húszéves koromban heretájékon megrúgtak és kórházba kerültem. Antibiotikum kezelésre volt akkor szükség és polcolásra, sokáig nem emelhettem, az orvos szerint kicsin múlott a hereburok repedés. Várom szíves válaszát.
Tisztelt Uram,

a tapasztalt merevedési zavar az ön által leírt helyzetekben gyakori.
Kérem, hogy a megfelelő megoldás érdekében keressen fel rendelésemen.

Tisztelettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK