Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözlöm! Párom merevedési zavarban szenved. Ha spontán,vagy gyógyszeresen ( orvos által felírt potencianövelö) valamekkora erekcioja is van, az ejakulácio elérése nagyon hosszadalmas. Csak hátán fekve, megfeszített testtel, hosszas ingerlésre (ami akár 1 óra is lehet) tud elélvezni. Milyen oka lehet ennek a panasznak?Válaszát köszönjük!
Tisztelt Hölgyem!

Ahhoz, hogy segítséget tudjak önnek nyújtani, kérem a férje keresse fel rendelésünket!

Tisztelettel:

Dr. Rákász István
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok