Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

52éves vékony testalkatú, nem dohányzó, állóképeséig sportot űző férfi vagyok. 1,5 éve vettem észre, hogy egyre kevesebbszer van spontán merevedésem. Korábban, jellemzően napi 4-5 alkalommal is volt, még sportolás közben is, de mostanra teljesen megszűnt.
Merevedés eléréséhez nagyon nagy koncentrációra és egyre hosszabb előjátékra van szükségem, míg korábban azonnal tettre kész voltam.
Tavaly voltam urológusnál, aki prosztata és ultrahang vizsgálatot végzet és potencia növelőt írt fel. Labor, szív és érrendszeri vizsgálat nem történt.
Lehet nincs összefüggés, de egyre jellemzőbb a fáradság és a sport teljesítményem is látványosan romlik.
Mit gondol?
Köszönöm,
Tisztelt Uram,

egy átfogó laborvizsgálatot én indokoltnak tartanék.

Üdvözlettel:
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK