Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr. Enyhe jobb mellékhere fájdalommal kerestem fel urológus doktort. Ultrahang vizsgálat megvolt, semmi elváltozást nem találtak. Kis "folyadék" a mellékhere mellett, a doktor úr szerint áteshettem egy kiesebb fertőzésen. Gyulladás elleni tablettát kaptam. Kicsit enyhébb lett a fájdalom. De vissza kell mennem, húgycső kenetvételre. Ezzel kapcsolatos a kérdésem is. Mennyire fáj a hímvesszőből vett kenetvétel és a kenetvétel utáni pár nap valóban olyan szörnyű, ahogyan azt az interneten írják? "Vizelés közben 2-3 napig mint ha pengével vágnák." Válaszát előre is köszönöm.

Róbert
Tisztelt Uram,

Az hogy mennyire fájdalmas a mintavétel és utána a vizelés, egyénenkét nagyon változó és az egyéni érzékenységtől is függ.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK