Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözlöm!
Decemberben húgyhólyag daganat eltávolító műtétem volt. Arra lettem figyelmes, hogy a makkomnál szúró fájdalmat érzek vizelés közben. olyak hasi fájdalommal is jár. Vizelet erőségével nincsen probléma viszont mintha "Vékonyabban" jönne mint régen. Házi orvosom antibiotikumot irt fel ami hatására javult... de nem múlt el teljesen. A kérdésem az lenne ,hogy ez normális egy ilyen műtét után?
Tisztelt Uram,

Ritkán a műtéti beavatkozás következménye is lehet, de más elváltozás is előidézheti.
Javaslom, hogy az ok tisztázására keresse fel rendelőnket, ahol vizeletáramlásos vizsgálatot tudunk végezni, ami segít a kezelés meghatározásában.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok