Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Kicsit ilyesztő ès el vagyok keseredve! Vàrhatok vele? Vagy sürgősen keressek megoldàst? Orvost? Màsikat?Kedves doktor úr!hogy vilàgos ès èrthető legyen muszàj hosszadalmasan leírnom ami velem törtènt..törtènik! Hàrom hete műtöttek ràk megelőző nagy nőgyógyàszati műtètem volt..panasz mentesen jöttem haza de valószínűleg kicsit több mozgàs rossz mozdulat miatt pecsètelő vèrzèst tapasztaltam ès a jobb oldalon hàtul derèk tàjon erősebb fàjdalmat èreztem.orvosom javaslatàra voltaren dolo fàjdalom csillapítóval enyhítettem.több pihenès miatt kezdett elmúlni.egy reggel kb a màsodik hèten alvàsból èbredve kinyújtóztam ami fàjdalmas volt ès sajnos megint vèrezgetni kezdtem.orvosom mondta ez vele jàrhat..vizsgàlat nem törtènt..sok pihenèstől harmadik hètre ez is megszűnt,de ekkor jelentkezett amièrt valóban leírom mind ezt....olyan èrzèsem volt mintha bepisilnèk..hólyag problèmàra gyanakodtam...orvosom kèrdezte nem a hüvelyből jön e? Megnèztem alaposabbann..igen ami a rosszabb...elküldött urológushoz..kedden kezdődött tegnap vizeletvètel ultrahang vizsg megtörtènt..hètfőn tükrözès..CT..szerdàn eredmèny..utàna mèg onko team..mert a szövettanom sem lett jó..tudom hosszúra sikeredett!! A kèrdèsem az lenne h lehet ezzel ennyit vàrni??? Szàmítàsom szerint több mint egy hètig folyik..este ha lefekszem pedig lènyegesen több..ez a színtelen szagtalan vizelet..víz..nem is tudom!!!!borzasztó! Ilyessztő!volt van ilyen màsnàl is?
Tisztelt Hölgyem!

A probléma összetettsége miatt, illetve leletei ismerete nélkül nem tudok Önnek kielégítő választ adni. Mindenképpen személyes konzultációra lenne szükség.
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK