Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Hello jonapot kívánok én azért írok önöknek mert hogy volt egy bal here mutetem es herefüggelék ödémat mutotek ki es abbul vetek szövettant es aszt szeretnem meg kerdezi hogy az ödéma az mi? Es mert kelet belule szövettant veni előre is köszönöm tisztelettel Dányi János!
Tisztelt Uram!
Az Ödéma, más néven vizenyő szövetek közötti folyadékcsere folyamatának zavarából adódó fokozott folyadékfelhalmozódás a szövetekben.Szövettani mintavételre azért volt szükség, mert biztonsággal kizárni a rosszindulatúságot csak szövettani vizsgálattal lehet.

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK