Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Dr. Úr!
Korai magomles problemaval fordulok onhoz. Jelenleg 40eves vagyok es jellemzoen nem ebben a korbam szokott elofordulni ilyesmi de nalam ez par eve kezdodott es okoz problemat. Korabban merevedesi zavarral kezdodott de vizsgalatokkal alatamasztva tesztoszteron gondjaim is voltak amit jelenleg is Androgel kenocsot feliratva probalok javitani a helyzeten. De ez melle nalam tarsul egy gyors ejakulacio. Van hogy par masodperc alatt. Kapcsolatom ez miatt megromlott es jelenleg is kuzdunk a dologgal. Androgel hasznalataval viszonylag javult a merevedesi gond de a gyorsasag tovabbra is problema. Erre keresek megoldast ketsegbeesve. Letezik erre gyogyszer...krem...barmi ami segithet?
Hosszutavra keresek megoldast es nem alkalmi esetekre. Koszonom megtisztelo valaszat. Üdv. Tamás.
Tisztelt Uram,

Létezik gyógyszer a korai magömlésre. Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK