Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!

Egy, a herezacskót illető problémával fordulok Önhöz.
Nagyjából fél éve lehet, hogy egy pattanásszerű dudor jelent meg rajta. A közepe fehér színű, további ismertetőjegye, hogy kinyomhatatlan. Ami a méretét illeti, kicsivel nagyobb csak, mint egy normál pattanás, ugyanakkor egész vastag, és esztétikailag roppant zavaró.

Mi a teendő vele? Hogyan tudnám eltüntetni?

Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Uram!

A leírtak alapján lehet kásamirigy is (atheroma), amelyet ha zavaró, akkor műtétileg lehet kezelni. Vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK