Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Címzett!
Márciusban felfáztam akkor a háziorvosom zinnat tabletát irt fel, tünet mentes lettem az antibiotikum beszedése után. De sajnos vissza vissza tér hónapról hónapra ez a dolog. Megfigyeltem h mentsruáció előtt egy héttel kínoz a folyamatos vizelési inger, derék fájdalom, hol az egyik hol a másik oldalon, 1 hét után elmúlik.
Voltam labor vizsgálaton ahol a vizelet üledékben 3-4 fvs, laphámsejtek,kevés baktériumot találtak, crp 7.2 mg/l lett, más csillagom nincs a laboreredményen.
Hahiorvos javaslatára bejelentkeztem egy nőgyógyászati vizsgálatra, sajnos magán uton is még 2 hetet kell h várjak.
De már megkeseríti a mindennapjaimat az alhasi nyomo érzes, folyamatos vizelési inger, sőt néha napján a combomba is lesugárzik ez a nyomó tompa érzés. Mit tanácsol doktor úr? Egy urulógust keressek fel a nőgyógyászat előtt vagy legyek türelmes es haladjak a háziorvosom tanácsa szerint?
Válaszát előre is kőszönöm.
Tisztelt Kérdező,

Igen, keressen fel előző leleteivel a rendelésemen.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK

Kedves Páciensünk!

Örömmel osztjuk meg, hogy az Urológiai Központ Kolosy téri rendelőjében július és augusztus hónapban felújítási munkálatokat végzünk a magas színvonalú páciensellátás érdekében. Ezalatt az időszak alatt Kolosy téri rendelőnkben dolgozó orvosaink az Urológiai Központ Széna téri és Bosnyák téri rendelőiben várják a Pácienseket!

Ostrom utcai rendelő orvosai | 1015 Budapest, Ostrom utca 16. földszint 6-osrendelő:

Bosnyák téri rendelő orvosai | 1147 Budapest, Csömöri út 18. :

Amennyiben további információra van szüksége kérjük írjon az info@urologiaikozpont.hu e-mail címre vagy hívja a +36 30 512 1375-ös telefonszámot!

Megértését ezúton is köszönjük szépen!

Urológiai Központ csapata