Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktorúr!
2 év sikertelen próbálkozás után indultunk orvoshoz. Nálam minden rendben, van peteérés, átjárhatóak a petevezetők. Párom eredménye:
Koncentráció 40M/ml
Teljes motolitás 30%
Agglutináció I. fokozat
Aggregáció nincs
Progresszív mozgóképesség nem állapítható meg
Non-Progresszív mozgóképesség -
Immobilis 70%
Teljes hímivarsejt 120ml/ejac
Ginositol - t szedett, mert azt mondta az orvos ugyan az, mint a férfiaknak való étrend kiegészítő, csak nagyobb dózissal. Változás nem történt. Inszeminációt javasolt, de én várok a csodára, jelenleg pár hónapja e vitamin, cink, szelén kombinációt szed. Szeretnék több orvosi véleményt meghallgatni. Ön szerint van bármi esélyünk, hogy természetes úton jöjjön a baba? Az Agglutináció I. Fokozat pontosan mit jelent? Vagy menjünk tovább esetleg hba, antitest illetve összeférhetetlenségi vizsgálatra? Nagyon köszönöm előre is a kedvességét, segítséget!
Tisztelt kérdező!

Javaslom, hogy a fennálló problémáit egy andrológiai rendelésen mondja el.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK