Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdv!
Acinetobakter Iwoffi-ra pozitív tesztem lett, és gentamicinre érzékeny. Több mint féléve kerestük a hugyuti fertőzésem okát, és végre megtaláltuk. Külföldön élek, viszont az én orvosom elutazott 2 hétre, és addig nem fogok tudni választ kapni tőle, 40mg Gentamicin oldatos injekciót írt fel nekem, de sajnos nem mondta hogy hány napig kell alkalmazni. Nagyon hálás lennék, ha kisegítenének egy válasszal, már nagyon szeretnék meggyógyulni.
Tisztelt Andor!

Legalább 5 napig 2x, de tanácsolom a 10 napos kezelést!

Üdvözlettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok