Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Jó napot kívánok. Egy jó pár hónapja disconfort érzésem van, és vizelés után mindig egy pici a hugycsőben maradt és akkor jött ki mikor már elraktam. Nem vettem figyelembe, mert gondoltam majd elmulik. Kb egy hónapja a péniszem végén a makk bal oldalán szúró érzést tapasztaltam. Erre is azt hittem, hogy majd elmulik. 4 hete elkezdett fájni a bal oldli herém alja, gondolom a mellékherém, ez kb 8 napig tartott úgy hogy elaludni is nagyon nehéz volt. 9-10. napon már a hugycsövem is éget, fáj. A kimeneti nyilás időnként megduzzad és vörös, vékony a vizeletsugár. Ezek után a fájás vándorol, hol a derekam fáj középtájon, hol a jobb vagy bal herémet szorongatnák, gát tájéki fájdalom. Az ejakuláció gyenge. Próbáltam antibiotikumot szedniközben 17 napon át augmentin 400/125 , de semmi hatása nincs. Közben kiütések jöttek ki a péniszem végén pici pöttyök utánna pedig bevörössödöt, gyulladás vagy gomba, én megpróbáltam a gomba elleni krémet aminek nagyon jó hatása volt mert az szinte két nap után elmulott. Most pedig 5. dik hét után ott fáj, ég és szúr ahol kezdődött az egész a makk ball oldalán.
Tisztelt Kérdező,

Urológiai vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK